Sándor Renáta: Vasas!

 2011.07.16. 23:09

Ahogy azt a hunvolley.blog hetekkel korábban már megírta, a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő BSE válogatott ütőjátékosa, Sándor Renáta a Vasasba igazolt!

A szakosztály-igazgató, Vatai Gabriella tájékoztatása szerint Sándor Renáta egyéves szerződést kötött a klubbal, és ahogy elmondta, az így megerősített csapat most már egyértelműen a bajnoki aranyérem legfőbb várományosának számít.

– Örülök, hogy Sándor Renáta minket választott, hiszen Takács Zsófia távozásával komoly űr keletkezett, és így most részben sikerült pótolnunk őt – nyilatkozta Jókay Zoltán vezetőedző. – Újra van három jó szélsőütőnk, és ez komoly taktikai variációs lehetőségeket biztosít majd a pályán. Remélem, azt a fajta dinamizmust, ami a támadásban a sajátja, a többiek is átveszik tőle. Erős játékos, aki a mérkőzéseken jól is tud összpontosítani, és sokat segíthet nekünk megbízható nyitásfogadásával is, ebben eddig nem voltunk túl erősek, de így most ez is változhat.

– Egy törökországi lehetőségem lett volna, de az héten kútba esett, ezért választottam a Vasast – mondta Sándor Renáta. – Döntésemet nagymértékben befolyásolta, hogy az együttes a nemzetközi színtéren szerepel ősszel, így színvonalas mérkőzéseken fejlődhetek tovább. Fiatal, ambiciózus csapatba kerülök, a lányok már eddig is szép sikereket értek el, de úgy gondolom most együtt még előbbre léphetünk. Jókay Zoltánnal is egészen jól kiismertük egymást a válogatottnál, szakmailag nagyon felkészült edző, akitől sokat lehet tanulni.

(forrás: vasassc.hu)

Címkék: röplabda vasas

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr693073369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása