A hétvégén a szombathelyi Tófürdőn rendezték meg a városi és megyei strandröplabda-bajnokságot. A jelentkezők páros, valamint vegyes kategóriákban léphettek pályára.

Hőségriadó ide vagy oda, a röplabda szerelmesei ezúttal is szép számban gyűltek össze a Tófürdő forró homokján. Bár az is igaz, hogy sok szombathelyi sportoló inkább a Siófokon megrendezett Somogy megyei versenyt választotta, már csak a Balaton miatt is. Ám a Városi Szabadidősport Egyesület és a Megyei Röplabda Szövetség rendezőinek így sem volt okuk panaszra.

– A bajnokság iránt közepes az érdeklődés idén – mondta Halász Zoltán szervező. – A szombati mérkőzések remekül sikerültek: öt vegyes páros volt, és hét férfi páros. A vasárnapi vegyes versenyre is érkeztek nevezések. A két női, illetve két férfi röplabdázóból álló csapatokat leginkább családok, vagy baráti körök állították ki.

– Egész télen, év közben is játszunk teremben röplabdát, ezért nyáron mindig kijövünk eltölteni az időt kellemesen és hasznosan. A jó társaság és a jó hangulat miatt – vélekedett Csercsics Barbara.

A mérkőzések a szombati és a vasárnapi játéknapon is remek hangulatban zajlottak.

Nézze meg a nyilatkozatokat ide kattintva!

(forrás: tvszombathely.hu)

Címkék: szombathely röplabda strandröplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr163062692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása