Ismét egzotikus csapatok érkeznek a hagyományos Eötvös Kupára. A 15. utánpótlástornára az Egyesület Államokból és Kínából is neveztek már együttesek.

Augusztus 21-23. között rendezik idén a 15. Eötvös Kupát, amely Kelet-Európa legjelentősebb utánpótlás-tornája. Újdonság, hogy ezúttal nem péntektől vasárnapig, hanem vasárnaptól keddig tart a verseny, immár hét helyszínen! Debrecen, Balmazújváros és Nagyvárad mellett ezúttal Budaörs is bekapcsolódik a lebonyolításba. A Budapest-környéki település városi spotcsarnoka augusztus 21-én egy-egy lány- és fiúcsoportnak ad otthont.

A kupára eddig 16 fiú és 21 lánycsapat nevezett. A fiúk mezőnyébe további jelentkezéseket csak akkor tudnak elfogadni a szervezők, ha valamelyik együttes visszalép. A lányoknál a cél a 24 csapatos mezőny, tehát ott még három szabad hely van az 1992. január 1. után születettek számára.

Ezúttal is érkeznek együttesek Lengyelországból, Kínából, Törökországból, Szerbiából, Romániából, Görögországból, Szlovákiából, és természetesen Magyarországról is. Ott lesznek a magyar utánpótlás-válogatottak, a Magyar Parasport Szövetség válogatottja, és jön egy csapat Amerikából, New Yorkból is!

Egy kis kedvcsináló! Kattints ide!

Információ: Szombathy András + 36 30 965 81 58 eotvosvolley@externet.hu

Címkék: debrecen röplabda eötvös utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr233045604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása