Állítom, hogy nem tagadom?

 2011.06.22. 08:28

A Vasas SC hivatalos Facebook-oldalán hétfőn délben a következő mondat jelent meg: „Takács Zsófi lehet, hogy külföldre igazol, érkezhet viszont Sándor Renáta.” Honlapunk ebből kiindulva megírta a „Sándor Renáta a Vasasban? Takács Zsófia távozik!” című cikket, amelyben saját értesüléseink is szerepeltek.

A szakosztály erre hivatalos közleményt adott ki!

Ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat és a csapat sorsát figyelemmel kísérőket, hogy a hunvolley.blog-on megjelent „Sándor Renáta a Vasasba? Takács Zsófia távozik!” című cikkben megjelentekkel kapcsolatban a következő információt kaptuk Vatai Gabriellától, csapatunk szakosztály-igazgatójától:

„Mint minden csapat, nyilvánvalóan mi is folyamatosan tárgyalunk a játékosokkal. Minden bizonnyal lesznek távozók és érkezők is a 2010-2011-es bajnokságban látott csapathoz képest, ám hivatalosan egyelőre nem tudom megerősíteni egyik, az említett cikkben megjelent információt sem. Amennyiben beszámolhatok konkrétumról, azt először természetesen itt, a vasasvolley.hu-n tesszük közzé hivatalos formában.”

Már csak két kérdés maradt: ha hivatalosan még nem megerősíthetőek az információk, akkor miért jelentetik meg a klub hivatalos Facebook-oldalán feltételes módban, és miért a blog szerepel a közleményben, mikor mi csak átvettük onnan?! Persze, van egy tippünk...  :)

Címkék: röplabda vasas

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr423005089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása