A 49. nemzetközi Rába Kupára a magyar csapatok mellett Szlovákiából is érkeztek együttesek. A nőknél a címvédő Tatabányai Volán SE meggyőző fölénnyel nyerte meg a tornát.

A Győri Dózsa a második, a Győri DRC a harmadik lett. A torna legjobb támadójátékosa címet Pálfalvy Annamária (Győri DRC), a legjobb győri játékos címet pedig Iván Eszter (Győri Dózsa) nyerte el.

Az ifjúsági lányoknál született az egyetlen hazai siker: a Győri Dózsa nyerte a kupát, megelőzve a tatabányaiakat, és a jó képességű ajkai Röpsuli együttesét is. Negyedik lett a Révai Miklós Gimnázium, míg ötödik a Győri DRC. A legjobb győri játékos elismerést Németh Erzsébet (Győri Dózsa) kapta.

Az ifjúsági fiúknál is a tavalyi védő, a szlovákiai VK Spartak Komárno csapata lett a kupagyőztes. A Budapest-válogatott most is a második, a Győri RC-Jedlik a harmadik, a Győri RC-Pálffy a negyedik, a Révai ötödik lett. A legjobb győrinek járó elismerést Takács Roland (Győri RC-Jedlik) vehette át.

(forrás: Kisalföld)

Címkék: röplabda kisalföld

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr72970034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása