Megtartotta első ülését a Vasas női röplabdaszakosztályának újonnan megalakult elnöksége, amely a jövőben a Folyondár utcában zajló magas színvonalú munkát segíti majd. Az eddigi elnök, Fördős László több mint két évtizeden keresztül irányította a szakosztályt. A jövőben tiszteletbeli elnökként és elnökségi tagként vesz részt a szakosztály irányításában.

Bús Balázs, Óbuda polgármestere lett a szakosztály elnöke, akinek munkáját nyolcfős elnökség segíti majd, benne elnökhelyettesként Hoffman Ivánnal, a Hofeka Kft. tulajdonosával, akinek cége a jövőben a felnőtt csapat névadószponzora is lesz. Az elnökség további tagjai: az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. részéről Csepeli Zsuzsanna ügyvezető igazgató, a szülői munkaközösség részéről Novák László, támogatóként Durst János, az új szakosztály-igazgató Vatai Gabriella, valamint a Vasas SC elnöke Markovits László, és elnökhelyettese Dr. Lehoczky Dániel.

A centenáriumi tisztújító közgyűlésen a Vasas SC következő öt évre megválasztott régi-új elnöke, Markovits László elmondta: „Az elnöki pályázatomban megfogalmazottaknak megfelelően az elkövetkezendő években minden egyes szakosztálynak az eddigieknél is nagyobb szerepet kell vállalnia saját működési feltételeinek megteremtéséből – közölte a sportvezető. – Ennek szellemében alakult újjá – elsőként a klubon belül – a női röplabdások vezetősége, előremutató célokat kitűzve. Olyan csapat állt össze, amely tagjainak személye garancia lehet az anyagi stabilitásra és a szakmai előrelépésre.”

Irány a nemzetközi porond!
A hunvolley.blog értesülései szerint a Vasas-Hofeka-Óbuda a következő szezonban nem vesz részt a magyar bajnokság alapszakaszában, hanem a Challenge Kupa mellett fennállása során először elindul a Közép-európai Ligában!
Részletek hamarosan!

Címkék: röplabda vasas

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1002963888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása