A magyar női válogatott Bulgáriával mérkőzik az Euroliga második fordulójában. A pénteki és a szombati meccsnek egyaránt a szombathelyi Aréna Savaria ad otthont.

Komoly feladat előtt áll az Euroligában szereplő női válogatott, amely a sorozat második fordulójában a rendszeres Európa-bajnoki részvevő bolgárokat fogadja a vasi megyeszékhelyen.

A mieink a múlt heti nyitófordulóban Izraelben szerepeltek, s a kettőből egy találkozót megnyertek! „Az első találkozón kevésbé koncentrált a csapat, talán az utazás és az új környezet miatt – nyilatkozta Jókay Zoltán szövetségi kapitány. – Hozzá kell szokniuk a lányoknak egy ilyen sorozathoz, de úgy gondolom, már kezdik felvenni a ritmust.”

A tréner hozzátette: az együtteshez csatlakozott Horváth Dóra, aki csapatával, az Asystel Novarával elődöntős volt az olasz bajnokságban, valamint ismét bevethető Sándor Renáta is, aki Izraelben sérülés miatt csak a második mérkőzésen jutott szóhoz, csereként. Jókay Zoltán szerint a bolgárok elleni két összecsapás jóval komolyabb erőpróba lesz, mint az Izrael elleni duplameccs volt, ugyanakkor az első találkozón akár meg is lehet lepni az ellenfelet.

(forrás: MTI)

Címkék: válogatott röplabda euroliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1002949870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása