A kísérlet rekorddá vált!

 2011.05.25. 00:01

Hosszú várakozással teli időszak után a Guinness Iroda visszaigazolta és hitelesítette a 2011. február 10-én 14 órakor kezdődött, és február 13-án 22 óra után néhány másodperccel befejeződött debreceni röplabdás világrekord-kísérletet.

Ez azt jelenti, hogy a lengyelek által eddig tartott 76 és fél órát jelentősen megjavítja több mint 80 órás világcsúcsot értek el a vállalkozók. A Debrecenben, az Eötvös utcai Általános Iskolában zajlott leghosszabb ideig tartó teremröplabdázás világcsúcsát az alábbi részletekkel hagyta jóvá az iroda: 314 játszma, 13.466 pont. A játékosok emberfeletti teljesítményén kívül a támogatók, a kísérletet segítő személyzet, a játékvezetők, jegyzőkönyvvezetők és a hitelesítők is példamutató munkát végeztek. A kísérlet sikerét az is segítette, hogy 13-án és 14-én délután Erdődiné Szabó Edit és Balogh László átgyúrta a játékosok fáradt izmait.

A kísérletet a világ minden részéről érkező buzdítások és élénk médiaérdeklődés övezte. Song Jiajun, a Fang Zhou Chinese Volleyball Club elnöke személyesen tekintette meg a rekordkísérletet.

Címkék: debrecen vegyes röplabda guinness eötvös

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr22930316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása