Az Asystel Novara hazai pályán 3:0-ra kikapott a Norda Foppapedretti Bergamótól az olasz bajnokság elődöntőjének negyedik mérkőzésén, így 3:1-es összesítéssel elvesztette a párharcot.

A remek játékkal és óriási bravúrral megnyert harmadik találkozó után ez az összecsapás egyértelműen a Bergamóról szólt. A vendégeknél Francesca Piccinini volt a legeredményesebb 16 ponttal. Horváth Dórára a két nappal korábbi parádés játéka miatt sokkal jobban figyeltek, ezért csak kilenc pontot szerzett. Statisztika itt! A másik ágon az MC-Carnaghi Villa Cortese szintén 3:1-es összesítéssel búcsúztatta a Yamamay Busto Arsizio csapatát.

A magyar játékos számára tehát véget ért a klubszezon. A pontszerzők listáján (az alapszakasz és a rájátszás mérkőzéseinek figyelembevételével) jelenleg a negyedik helyen áll a következő adatokkal: 29 meccs, 107 szett; 420 pont, +267; 404 nyitás, 20 ász, 44 rontás; 688 nyitásfogadás, 27 hiba, 36% tökéletes; 938 támadás, 84 hiba, 69 blokkba, 365 pont, 39%; 35 sánc. Szívből gratulálunk a remek idényéhez, különösen a rájátszásban nyújtott kitűnő játékához. Hosszú pihenésre nincs ideje, ugyanis hamarosan csatlakozik az Euroligában szereplő magyar válogatott keretéhez.

Címkék: olasz olaszország röplabda bergamo novara horváth dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr822930141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása