Május 13-án, Egerben, remek körülmények között rendezték a diákolimpia IV. korcsoportjának egyik elődöntőjét. A házigazda Esterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolája mellett a miskolci Bem József Általános Iskola és a csepeli Kék Általános Iskola csapatai vettek részt. Végül nagy csatában a fővárosiak jutottak az országos fináléba!

Az Eger és a Csepel találkozója fantasztikus mérkőzést hozott. Két technikailag és fizikailag felkészült csapat, közelítőleg kétórás küzdelmet vívott. A ritkán látható hosszú labdamenetek megmutatták, hogy nagyon színvonalas mérkőzést láthatott a körülbelül kétszáz egri szurkoló. A fővárosiak meghatározó játékosa, Orosz Krisztián megmutatta rendkívüli tehetségét, de a csapat többi tagja is megtette azt, ami a győzelemhez szükséges volt. Szívvel lélekkel küzdöttek, és a sokkal esélyesebb Egert megverték, ezzel bejutottak a június 3-4-én esedékes debreceni országos döntőbe!

Börcsök Csaba, a Kék Iskola edzője: – Ezzel az eredménnyel eljutunk oda, hogy egyesületet alakítsunk megfelelő háttérrel. Hiszek abban, hogy a diáksport és az utánpótlás a helyére kerül, mert e nélkül nincs egészséges élet. Így tovább röplabdások, nagyon jó úton haladunk, hogy Budapesten ismét legyen fiú utánpótlás! Jövő szombaton a harmadik korcsoport lép pályára Budapesten, remélem ott is tisztességgel helytállunk!

Diákolimpia, IV. korcsoport, fiúk, elődöntő, Eger

Kék Iskola Csepel – Bem Iskola Miskolc 3:0 (14, 14, 10)
Eszterházy Eger – Bem Iskola Miskolc 3:0 (7, 16, 2)
Kék Iskola Csepel – Esterházy Eger 3:2 (20, –23, –10, 20, 10)

A Csepel döntős csapata: Börcsök Csaba vezetőedző, Pavelcze Szabolcs, Hegyi Tamás, Orosz Krisztián, Rozgonyi Bálint, Tóth Tibor edző, Ghazal Jamiel, Murzsa Zsolt, Grimm Ármin, Hadházi Péter, Hajcsák György, Tóth Tibor

Címkék: csepel röplabda diákolimpia utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr662904379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása