Kedvenc sportágam a röplabda

 2011.05.12. 15:41

A XV. Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatornához kapcsolódóan ismét rajzpályázatot hirdetnek a szervezők, amelynek témája: Kedvenc sportágam a röplabda. Szabadon választott technikával, A3-as méretben született alkotásokat várnak június 30-ig, a legjobb rajzokat pedig majd a verseny helyszínén kiállítják. Korhatár nélkül, óvodásoktól a felnőttekig bárki jelentkezhet, nevezési díj nincs.

A képek hátoldalán fel kell tüntetni az alkotók nevét, lakcímét, telefonszámát, életkorát, e-mailcímét és – ha van – intézményének és rajztanárának nevét. A pályamunkákat az Eötvös utcai Általános Iskola címére várják (4029 Debrecen, Eötvös utca 52., telefon: 06 52 456 354). További információ Szombathy Andrástól kérhető a 06 30 96 58 158 telefonszámon.

(forrás: haon.hu)

Címkék: debrecen röplabda eötvös utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr742898474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása