Közkívánatra újra jelentkezik a sokak által kedvelt és hiányolt légiós-körkép elnevezésű rovat, gazdag tartalommal, a teljesség igényével! Bőven van miből szemezgetnünk, hiszen a magyar röplabdázók Európa és az USA számos országában, államában sikeresen szerepelnek!

FÉRFIAK

Mészáros Dömötör (Arkas Izmir, török): Ezüstéremmel ért véget a szezon a magyar játékos számára. A bajnoki döntő mindhárom meccsét a Fenerbahce nyerte az Arkas ellen, így Mészáros egy Török Kupa-arannyal, valamint egy Challenge Kupa- és egy bajnoki második hellyel gazdagodott az elmúlt szezonban.
1. mérkőzés: Arkas Spor – Fenerbahce 1:3 Statisztika itt! Mészáros kezdőként tíz pont;
2. mérkőzés: Fenerbahce – Arkas Spor 3:1 Statisztika itt! Képek itt! Mészáros csereként két pont;
3. mérkőzés: Fenerbahce – Arkas Spor 3:0 Statisztika itt! Képek itt! Mészáros kezdőként kilenc pont;

Veres Péter (Dinamo Moszkva, orosz): A csapat bejutott a bajnoki döntőbe! Ahogy arról egy héttel korábban beszámoltunk, a Dinamo az elődöntő első mérkőzését 3:0-ra, a másodikat pedig 3:2-re nyerte meg hazai pályán a Lokomotiv Belgorod ellen, tehát 2:0-s összesítésbeli előnnyel utazott az idegenbeli folytatásra.
3. mérkőzés: Lokomotiv Belgorod – Dinamo Moszkva 3:0 Statisztika itt! Veres tíz pont;
4. mérkőzés: Lokomotiv Belgorod – Dinamo Moszkva 3:0 Statisztika itt! Veres nyolc pont;
5. mérkőzés: Dinamo Moszkva – Lokomotiv Belgorod 3:1 Statisztika itt! Veres 16 pont;
Az első, a második és a harmadik meccs fotógalériája ide kattintva megtekinthető a lap alján! A másik ágon a BL-második Zenit Kazany 3:1-es összesítéssel búcsúztatta a Dinamo Krasznodar együttesét, tehát a május elsején kezdődő bajnoki fináléban megismétlődik a Bajnokok Ligája-elődöntő párosítása!

Németh Szabolcs, Geiger András, Nagy Péter (Remat Zalau, román) és Kecskeméti Péter (CS Stiinta Explorari Baia Mare, román): A címvédő összesítésben 2:0-ra vezet a bajnoki döntőben. Folytatás Zilahon, április 30-án, és ha szükséges, május elsején.

Dávid Zoltán (CVM Tomis Constanta, román): A bajnoki bronzpárharcban 2:0-s hátrányban van a tengerparti csapat a Dinamo Bucuresti ellen.

Kovács I Zoltán (OK Salonit Anhovo Kanal, szlovén): A csapat számára már véget ért a szezon.

Mózer Zoltán (Hypo Tirol Innsbruck, osztrák): A csapat számára már véget ért a szezon.

Koch Róbert (SK Posojilnica Aich/Dob, osztrák): A csapat számára már véget ért a szezon.

Szabó Dávid (Sisley Treviso, olasz): A bajnoki negyeddöntő ötödik mérkőzésén a Challenge Kupa-aranyérmes Lube Banca Marche Macerata otthon 3:0-ra nyert a CEV Kupa-győztes Treviso ellen. A magyar játékos nem lépett pályára. Statisztika itt! Képgaléria itt! A magyar röplabdázó számára tehát ezzel véget ért az idény.

Baróti Árpád (Tonno Calippo Vibo Valentia, olasz): A csapat számára már véget ért az idény.

Molnár Dávid (TV Bühl, német): Az alsóházi rájátszás harmadik fordulójában 3:0-s győzelem id. Grózer György csapata, az A!B!C Titans Berg.Land otthonában. Statisztika itt!

Berndt Attila, Demeter András, Fehér Tamás, Herczeg Roland, Tóth Milán (Leeds Carnegie, angol): A csapat számára véget ért a szezon.

Offra Norbert (London Polonia, angol): A csapat számára véget ért a szezon.

Botos Ferenc (edző, Union Raiffeisen Arbesbach, osztrák): A csapat számára véget ért a szezon.

NŐK

Dégi Barbara (VBC Köniz, svájci): A csapat számára véget ért a szezon.

Héjjas Valéria és Pethő Anita (Nantes, francia): A csapat számára véget ért a szezon.

Kötél Zsanett (Entente Saint-Chamond, francia): A bajnoki alapszakaszban nem volt forduló az elmúlt hétvégén.

Józsa Zsuzsanna (Iraklisz Szaloniki, görög): A csapat számára véget ért a szezon.

Kiss Katalin (AEK Athén, görög): A csapat számára véget ért a szezon.

Nagy Mariann (Lavoro.Doc Pontecagnano, olasz): Az A2 Liga alapszakaszának 26. (utolsó) fordulójában 3:1-es vereség az Esse-ti Loreto otthonában. A magyar röplabdázó a mezőny legeredményesebbjeként 25 pontot szerzett. Statisztika itt! Az együttes 15 győzelemmel és 11 vereséggel a tabella ötödik helyén végzett, ezzel bejutott az április 30-án kezdődő rájátszásba, ahol ellenfele a Famila Generali Chieri lesz. Nagy Mariann lett az alapszakasz legeredményesebb játékosa, 26 meccs (107 szett) alatt 581 pontot szerzett, ez mérkőzésenként 22,3-as átlag!

Filipovics Anita (Icos Crema, olasz): Az A2 Liga alapszakaszának 26. (utolsó) fordulójában 3:0-s vereség a MasterGroup Pane di Matera otthonában. A magyar center csapata második legeredményesebbjeként 13 pontot szerzett. Statisztika itt! Az együttes 14 győzelemmel és 12 vereséggel a hetedik helyen zárt, így nem jutott be a rájátszásba.

Horváth Dóra (Asystel Novara, olasz): A bajnokság alapszakaszában huszadik fordulójában 3:1-es hazai vereség a Norda Foppapedretti Bergamo ellen. A magyar játékos 12 pontot szerzett. Statisztika itt!

Kovács Eszter (SWE Volley-Team, német): A bajnoki alapszakasz 27. fordulójában 3:1-es hazai vereség a SV Sinsheim ellen. A magyar center nem játszott. Statisztika itt! Vereségével a csapat kiesett a másodosztályba. A 28. körben az együttes szabadnapos volt.

Bognár Krisztina (SC Potsdam, német): A bajnoki alapszakasz 27. fordulójában a csapat szabadnapos volt. A 28. körben 3:0-s vereség a Rote Raben Vilsbiburg otthonában. A magyar feladó csereként két pontot szerzett. Statisztika itt!

Liliom Rita (Alemannia Aachen, német): A bajnoki alapszakasz 27. fordulójában 3:1-es vereség odahaza a VfB Suhl ellen. A magyar játékos 13 pontjával a mezőny legeredményesebbje volt. Statisztika itt! Képgaléria itt! A 28. körben 3:1-es vereség a VT Aurubis Hamburg otthonában. Liliom 13 pontot szerzett. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Bérczes Judit (DJK Augsburg-Hochzoll, német): A csapat számára véget ért a szezon.

Zsoldos Edina (TG Biberach, német): A csapat számára véget ért a szezon.

Meléndez-Pál Beatrix (Extremadura Arroyo, spanyol): A csapat számára véget ért a szezon.

Farkas Virág, Kiss Beáta, Kun Dorottya (Leeds Carnegie, angol): A csapat számára véget ért a szezon.

Várkonyi Bernadett (Ealing Energy, angol): A csapat számára véget ért a szezon.

Dobos Ildikó (Polonia London, angol): A csapat számára véget ért a szezon.

Nagy Dóra (Team South Wales, walesi): A csapat számára véget ért a szezon.

Porubek Lilla (Kansas State University Wildcats, amerikai): Felkészülési mérkőzést játszott a csapat hazai pályán a kínai Tianjin ellen, és 5:0-ra kikapott. A magyar játékos tíz pontot szerzett. Statisztika itt! Képgaléria itt!

Dobi Edina (New Orleans Privateers), Molnár Hajnalka (Memphis Tigers), Szívós Mária (Middle Tennessee State University BlueRaiders), Farkas Anett (Virginia Commonwealth University Rams), Forman József (edző, Auburn University Tigers, amerikaiak): Az Egyesült Államokban már véget ért a szezon.

Címkék: légió röplabda légiós

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr682855122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása