Éremosztásra felkészülve

 2011.04.25. 22:38

Kedden a döntő, szerdán a bronzpárharc érhet véget a férfi Extraligában. Erre minden esély megvan, hiszen az összesítésben 2:0-ra vezető Kaposvár és Dunaferr egyaránt hazai pályán szerepel a helyosztó harmadik mérkőzésein. Beharangozó!

Extraliga, férfiak, döntő, 3. mérkőzés

FINO-KAPOSVÁR – KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE
(Április 26. kedd, 18 óra)
Egy dolog szól a kecskemétiek mellett, méghozzá a tavalyi finálé forgatókönyve, ahol 2:0-s összesített hátránynál győzni tudtak a Kaposvár otthonában, ezzel megakadályozták, hogy riválisuk hazai pályán ünnepelhesse bajnoki győzelmét. Zaklatott, sérülésekkel teli időszak van az alföldiek mögött, így minden bizonnyal jól jött számukra a harmadik összecsapás előtti szünet. Mivel immár felszabadultan, különösebb tét, illetve teher nélkül játszhatnak, benne van a pakliban, hogy ismét jó eredményt érnek el, de ha a somogyiak idén tényleg odahaza szeretnének ünnepelni, akkor most oda fognak figyelni, és megnyerik a meccset.

Tippünk 3:1

Extraliga, férfiak, a 3. helyért, 3. mérkőzés

DUNAFERR SE – VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA
(Április 27. szerda, 17 óra)
A dunaújvárosiak is otthon szeretnének ünnepelni, ezért valószínűleg mindent meg fognak tenni, hogy a jelenlegi szezonban ne kelljen többször elutazniuk a messzi Kazincbarcikára. Úgy tűnik, a borsodiak lendülete a hosszú idény végére elfogyott, Juhász Péter kiválása miatt talán némileg a csapatszerkezet is megbomlott, az első és a második meccs eredményét és összképét tekintve nehéz elképzelni, hogy folytatódik a párharc.

Tippünk 3:1

Extraliga, férfiak, a 7. helyért

MAFC-BME-MAPEI – CSEPEL
(Április 27. szerda, 19 óra)
Ebben a párosításban mindig nagyot csatáznak a csapatok, most is erre számítunk! Hazai pályán a MAFC számít esélyesnek, de a fővárosi rangadón mindig motiváltan lép pályára a Csepel is. Közröhej, de továbbra sem lehet biztosan tudni, milyen lesz a következő bajnokság lebonyolítása, így az sem világos, van-e valódi tétje ennek a párharcnak. Biztos, ami biztos, nyilván mindkét együttes győzni szeretne!

Tippünk 3:1

Címkék: beharangozó röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr942855182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása