Ma délután minden eldől!

 2011.04.24. 10:35

Húsvétvasárnap 17 órától a városmajori csarnok ad otthont a női Extraliga-döntő ötödik mérkőzésének. A Vasas játékosai csütörtökön közel jártak ahhoz, hogy hazai pályán aranyérmet ünnepelhessenek. A csapat és a szurkolók együttesen valami egészen elképesztő hangulatot teremtettek a Folyondár utcában, a győzelem akkor mégis elmaradt, így a lehető legkiélezettebben alakul a bajnoki finálé!

Jókay Zoltán, a Vasas edzője: – Készen állunk arra, hogy megtegyük az utolsó lépést! A pénteki közös, másfélórás beszélgetésünk végkövetkeztetése is ez volt. Nyilvánvaló, hogy nem vagyunk könnyű helyzetben, de képesek leszünk túllépni a hátráltató tényezőkön, igaz, nincs is más választásunk. Jó hír, hogy Vatai Gabriella kisujja nem törött el, a szalagok sérültek, de rögzítőkötéssel tud játszani.

Takács Zsófia, a Vasas csapatkapitánya: – A kezünkben volt a meccs, 2:2 után nyernünk kellett volna. Persze tudom, túl szép lett volna, ha ez itthon sikerül, most viszont adott a feladat, amit vasárnap kell megoldani. Nem ment igazán jól a játék, voltak időszakok, amikor alaposan beragadtunk, ezekben a meccsrészekben nem találtuk a legjobb megoldásokat, és a legjobb helyzetben lévő társakat sem. Nem vált javunkra a hosszú szünet az előző meccs óta, igazából nem is értem miért lett ilyen a lebonyolítás módja.

Vatai Gabriella, a Vasas liberója: – Fájó ez mindenhogyan, és nemcsak azért, mert a végjátékban olyan közel voltunk a sikerhez. Küzdöttünk becsülettel, de volt némi szembeszelünk, gondolok itt akár néhány játékvezetői döntésre, de főként a betegséghullámra, ami a napokban átvonult rajtunk. Néhány napja még én is lázas voltam, ma meg a mérkőzés alatt a jobb kezem kisujja lett oda, remélem nem tört el, bár szerencsére a kosárérintéshez nincs is rá szükség. Nem csüggedünk, nyerni fogunk még egyszer!

Borsos Lili, a Vasas centere: – Szomorú vagyok, de összeszedjük magunkat vasárnapra és megcsináljuk. Voltak idegesítő bírói ítéletek, de nem ezen múlott, hiába tettünk sokat a győzelemért, az ellenfelünk is jól játszott, sikerült összekapniuk magukat ezalatt az egy hét alatt.

A negyedik meccs ötödik játszmájának összefoglalója ide kattintva megtekinthető!

Extraliga, nők, döntő
1. mérkőzés: BSE-FCSM – Vasas Duna Autó Óbuda 3:0 (21, 13, 19)
2. mérkőzés: Vasas Duna Autó Óbuda – BSE-FCSM 3:0 (18, 25, 28)
3. mérkőzés: BSE-FCSM – Vasas Duna Autó Óbuda 0:3 (–23, –18, –22)
4. mérkőzés: Vasas Duna Autó Óbuda – BSE-FCSM 2:3 (–20, 23, –19, 23, –14)
Mind a négy találkozó részletes tudósítása elolvasható ide kattintva!

(forrás: vasassc.hu)

Címkék: röplabda vasas bse extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr162851342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása