Három biztos győzelemmel nyerte meg az Országos Gyermek Bajnokság selejtezőtornáját a Dunaújvárosi VSI fiúcsapata. Kelemen István edző tanítványai játszmaveszteség nélkül szerezték meg a kunhegyesi viadal első helyét.

Nagy feladat várt hétvégén a DVSI gyermekcsapatára, amely ezúttal Kunhegyesen vett részt az Országos Gyermek Bajnokság selejtezőjének harmadik fordulójában. A tét ezúttal a bajnoki fináléba jutás volt, s mivel az előző két fordulót megnyerte az együttes, újabb sikerével bejutott volna a sorozat országos döntőjébe. A kunhegyesiek új sportcsarnokában lejátszott mérkőzések elsöprő dunaújvárosi sikert hoztak, ugyanis a sportiskolás fiatalok esélyt sem adtak ellenfeleiknek arra, hogy megszorítsák őket. A DVSI fiataljai előbb a házigazdák, majd a Kazincbarcika, illetve a Nyíregyháza ellen is 3:0-s győzelmet aratva szerezték meg a csoport első helyét, s jutottak be az Országos Gyermek Bajnokság fináléjába.

Dunaújvárosi VSI: Gephard N., Pádár K., Banai M., Putra T., Kiss D., Bauer A., Boldis P., Dávid D, Sumblea G., Krausz Á., Lampert V. Edző: Kelemen István

(forrás: Dunaújváros Online)

Címkék: gyermek dunaújváros röplabda dvsi ogyb

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr682824223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása