A Vegyész RC-Kazincbarcika csütörtökön 17 óra 30 perctől a címvédő Fino-Kaposvár csapatát fogadja a férfi Extraliga elődöntőjének második mérkőzésén. Az első meccset nagy csatában a somogyiak nyerték 3:1-re.

„Nem a legjobb előjelekkel léptünk pályára, hiszen a Lehóczky-testvérek hiányoztak, illetve Kovács II Zoltán betegséggel bajlódott – tekintett vissza Dudás András, a Vegyész edzője. – Érdekes találkozó volt, hiszen a Kaposvár nem játszott jól, és mi sem sziporkáztunk, igaz, nagyon küzdőképesek voltunk végig a találkozón. Úgy tűnt, ellenfelünk nem volt friss, viszont mi sok hibát vétettünk, többet, mint ők, és ez döntőnek bizonyult. Azt mondom, hogy ezen a meccsen tudtunk volna nyerni. Sajnos nem sikerült. Azonban nem lehetünk elégedetlenek, mert becsülettel harcoltunk egészen a végéig.”

A szakember szerint a csütörtöki második találkozó biztosan jó meccset hoz majd, ugyanis mindkét csapat tud az első összecsapáson mutatottnál sokkal jobban is játszani.

„Nekünk lehet és kell is erőt merítenünk a kaposvári találkozóból, hiszen alaposan megdolgoztattuk ellenfelünket – folytatta Dudás András. – Az esélyes a Kaposvár, de bízom abban, hogy hazai környezetben is felszabadultan fogunk tudni küzdeni, mert itthon meglephetjük őket. Abban is biztos vagyok, hogy ők is sokkal fognak figyelni, hiszen bizonyítottuk, komolyan kell venni a Kazincbarcikát. Nem nekem kell feltüzelnem a játékosokat, ők eléggé feltüzelték magukat, mert bosszantja őket a vereség. Egy jobb Kaposvárral kerülünk majd szembe, de egy ilyen párharcban pár nap alatt nem biztos, hogy sokat javulhat a forma. Csodát nem lehet várni. Győzni szeretnénk!”

A vállsérüléssel bajlódó Németh Ferencet nélkülöző címvédő Kaposvár célja idegenben is a győzelem. „Természetesen Kazincbarcikára is nyerni megyünk – mondta Kántor Sándor, a somogyiak edzője. – Szerintem ők hétfőn kijátszották magukat, ennél több nincs bennük. Ezt a meccset elemezzük, és megpróbálunk olyan taktikát kitalálni, ami eredményre vezethet. Ha nagy előnybe kerül a csapat, akkor sem szabad kiengedni, mert ismét kellemetlen helyzetbe kerülhet a társaság.”

(forrás: Borsod Online, kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda kazincbarcika vegyész extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr732786600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása