Még a szervezőket is meglepte a nagy érdeklődés a Katona József Gimnáziumban, szombaton megrendezett röplabdás bálon. Kása Róbert, főszervező szerint a cél az volt, hogy a nehéz helyzetbe került sportág működőképességét a továbbiakban is biztosítani lehessen.

• Fotógaléria 1.
• Fotógaléria 2.

Az egykori kiváló feladó véleménye szerint a férfi röplabda évtizedek óta elválaszthatatlan része Kecskemét város sportéletének, és szeretnék, hogy az elkövetkező években is minél több örömöt szerezzen a sportszerető közönségnek. Ezért van szükség az összefogásra. A több mint 150 résztvevő hajnalig ropta.

Szombaton este ismét bizonyosodott, hogy a röplabdát nagyon sokan szeretik Kecskeméten. A társasági eseményre a vártnál is többen váltottak jegyet, majdnem szűknek bizonyult a gimnázium díszterme.

„Örülök, hogy ilyen sokan gyűltünk össze ma este – kezdte köszöntőjét Kása Róbert. – Jó érzés látni, hogy ennyi barátja és támogatója van sportágunknak, illetve a csapatnak. Arra kérjük támogatóinkat, hogy továbbra is álljanak ki mellettünk. A kecskeméti röplabdázók – felnőttek és utánpótlás korosztályúak egyaránt – számos szép sikert értek el az elmúlt évtizedekben, és bízom benne, hogy a most felnövő gyerekeknek, fiataloknak is lehetőségük lesz majd erre. Hiszek abban, hogy a városnak szüksége van a sportágra, ezt bizonyítja a mai bál iránti érdeklődés is.”

Fejér Zoltán, a Kecskeméti KSE Kft. ügyvezetője ugyancsak sikeresnek ítélte a rendezvényt, és arra kérte a jelenlevőket, hogy találkozzanak gyakrabban, például a Kalo-Méh-Kecskeméti SE hazai mérkőzésein. A köszöntők után a Katona József Gimnázium diákjainak műsora adta meg a hajnalig tartó bál hangulatát. Az élvonalbeli felnőtt csapat tagjai természetesen nem maradhattak záróráig, hiszen rájuk nehéz feladat vár hétfőn este. 18 órától a bajnoki elődöntő első mérkőzését vívják a Dunaferr SE ellen a Messzi István Sportcsarnokban.

(forrás: kecskemetitv.hu, kecskenet.hu)

Címkék: kecskemét röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr922775310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása