Most már nem lehet hibázni!

 2011.03.21. 22:56

Március 22-én, kedden rendezik a MÁV Előre SC – Békéscsabai RSE mérkőzést a női Extraliga 5-8. helyéért zajló rájátszásában. Ez a párharc harmadik felvonása, a továbbjutó játszhat az NRK-Nyíregyháza csapatával a bajnokság ötödik helyéért. Előzőleg mindkét együttesnek idegenben sikerült megszereznie a győzelmet.

Mivel az alapszakaszban a székesfehérváriak végeztek előrébb, így ők játszhatnak hazai pályán a mindent eldöntő harmadik mérkőzésen. Mindenképpen győzni szeretnének a békéscsabaiak, ki akarják köszörülni a szombati csorbát. Egy biztos: nem könnyű feladat egymás után kétszer nyerni idegenben a MÁV Előre ellen.

„Nagyon csalódott vagyok a szombati eredmény és a mutatott produkció miatt – mondta Nagy Attila, a Békéscsaba edzője. – Nem is az a baj, hogy 1:1 az állás, hiszen jó csapat az ellenfelünk, hanem az, hogy ismét hazai közönség előtt mutattunk be hatalmas betlit. Hiába játszottunk szépen és meggyőzően Székesfehérváron, ha itthon nyert helyzetből bukva a saját szurkolóinkat nem sikerült kiszolgálnunk. Ezért vagyok a leginkább szomorú. Nincs más hátra, meg kell mutassuk, hogy van bennünk tartás, és idegenben kell kiharcolnunk a végső győzelmet. Remélem, a lányok is átérzik ennek a mérkőzésnek a súlyát, és ennek megfelelően fognak küzdeni. Sajnos Molcsányi Rita és Horváth Vivien sem áll rendelkezésemre a találkozón, de ezzel együtt bízom a csapatomban, és bizakodva várom a mérkőzést.”

(forrás: brse.hu)

Címkék: máv székesfehérvár békéscsaba röplabda fehérvár előre extraliga brse máv előre

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr872760790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása