A kétoldalú előnyök figyelembevételével kötött együttműködési megállapodást a Békéscsabai RSE és a Provolei Arad röplabdaklub. Baran Ádám, a magyar klub elnöke elmondta, évek óta jó kapcsolatot ápol a két egyesület. Eddig főként utánpótlásvonalon volt aktív az együttműködés, és ezt szeretnék kiterjeszteni további területekre.

A tervek között szerepel szakmai fórumok szervezése, közös edzőtáborok utánpótlás és felnőtt szinten is, valamint a felek megegyeztek, hogy közösen nyújtanak be pályázatokat. Ennek eredményeképpen elkészült a Volleyball for prevention című pályázat a Magyarország–Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretein belül. A program alapvető célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a határmenti térségben élő embereket, közösségeket és gazdasági szereplőket az együttműködésbe bevont térség közös fejlesztésének elősegítése érdekében, a határmenti térség alapvető erősségeire építve.

A békéscsabai klub földrajzi helyzetéből fakadóan is nyit a határ túloldala felé, az elmúlt időszakban több román csapattal alakított ki jó viszonyt, ezáltal részt tudott venni nívós nemzetközi megmérettetéseken.

(forrás: brse.hu)

Címkék: békéscsaba arad röplabda brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr322699847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása