Súlyos sérülést szenvedett a hét elején a női NB I rájátszására készülő BITT-Kaposvári NRC egyik alapembere, Rák Rebeka. Az ütőjátékos a csapat egyik edzésén járt szerencsétlenül: a bal lábában két bokaszalag teljesen, egy pedig részlegesen elszakadt.

A fiatal sportolót a szigetvári kórházban már meg is operálta dr. Néber Árpád, és a felépülés várhatóan legalább két hónapot vesz majd igénybe. Rák Rebeka emiatt ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára. A somogyiak a bajnokság utolsó szakaszában az NB I 1-4. helyéért küzdenek majd a Nyíregyházi Főiskola SE, a Szolnoki Főiskola RK-SI és az Újbuda TC társaságában. A lányokra hat meccs vár, az elsőt március első hétvégén játsszák. A felnőttek mellett tavasszal a juniorok és a serdülők is harcba szállnak a minél jobb helyezések eléréséért a korosztályos bajnokságok elődöntőiben, illetve döntőjében.

(forrás: bittkaposvar.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr222682564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása