Az egykori válogatott feladó, a sportág egyik legjobb szegedi játékosa jelenleg családjával a brit fővárosban, Londonban él, és az élvonalbeli bajnokság első helyén álló csapatban röplabdázik!

– Párom, Tamás Londonban kapott állást, én pedig gyermekemmel követtem őt – mondta Dobos. – Jelenleg Greenwichben élünk, Jakab éppen az oviba szokik be. Imádja a futball, a Manchester United a kedvence, különösen Rooney-t kedveli, szerintem ő lesz Rooney kettő!

Dobos Ildikó edzősködött Szegeden, így természetesen a következő kérdés nem is lehetett más, mint hogy kapcsolatban áll-e a sportággal?

– Mi az, hogy! Egy londoni csapatban játszom, méghozzá a legmagasabb, azaz első osztályban. Jelenleg az élen állunk, megnyerhetjük az angol bajnokságot. Teljesen amatőr alapon működik a klub, a játék szeretetéért játszunk. Tominak szoktam mondani, hogy van két jó évem, illetve három rossz, így akár még öt évig is játszom. Szeretnék edzősködni, itt is a röplabdával foglalkozni.

Nagyobbik lánya, Tóth Luca jelenleg is a magyar első osztályban játszik. A Gödöllő csapatát erősíti.

– A röplabda mellett a gödöllői egyetemre jár a lányom. Csapatával jelenleg a második helyen áll a bajnokságban. Néhány hete tértünk vissza Londonba, hosszabb időt töltöttem el otthon. Persze néha gyötör bennünket a honvágy, de eddig remekül érezzük magunkat az angol fővárosban.

(forrás: Délmagyarország)

Címkék: anglia london röplabda dobos

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr562681262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háló 2011.02.23. 17:09:25

Tetszik,hogy az angol első osztályú bajnokság első helyén lévő csapat matör státuszú játékosokból áll.Lehet nálunk is követni
süti beállítások módosítása