24 órán át röplabdáztak a kaposvári Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakközépiskolában. A századik tanévet ünnepelték így a fiatalok. Reggel három fiúcsapat küzdött, majd a lányok vették át a főszerepet. Este az egykori közgázosok is pályára léptek egy nosztalgiameccs erejéig. A maratoni tornán végig remek volt a hangulat.

A házigazda közgazdasági szakközépiskola mellett a Táncsics és a Munkácsy gimnázium fiú együttesei léptek először pályára a maratoni tornán. A Noszlopy és a Munkácsy már évek óta nagy riválisa egymásnak, hétvégén a szegedi VI. korcsoportos országos diákolimpiai döntőn is találkoznak egymással.

„Szerintem nagyon hasznos, mert az országosra készülünk és nagyon jó felkészülés, kaposvári csapatok itt megint meg tudnak mérkőzni, tétje nincs, ez csak egy felkészülési torna” – vélekedett a közgázos Gergye Roland.

De nem a megszokott! 24 órán át megállás nélkül ütötték a labdát a csapatok. A fiúk után a lányok következtek, este pedig az egykori közgázosokból összeállt nosztalgia-együttes mérkőzött meg a házigazdák mostani fiúcsapatával. „Az iskolánkban nagyon népszerű a röplabda, ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt tíz évben szinte minden tanévben ott voltunk a diákolimpia országos döntőjében – mondta Biki Mária testnevelő. – A mostaniakkal is egy kicsit arra használjuk fel ezt a tornát, hogy készüljünk, azért is hívtunk ilyen nemes ellenfeleket.”

Este nyolctól kezdődtek az éjszakai meccsek 21 csapat részvételével. A maratoni torna másnap reggel nyolckor ért véget.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr92655968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása