Lezajlott a negyedik korcsoportos fiú diákolimpia második fordulója Csepelen, remek mérkőzéseket láthatott a sok diák, a várakozásnak megfelelően a Kék Iskola csapata nyerte meg veretlenül ezt a tornát is!

Diákolimpia, fiúk, IV. korcsoport, 2. forduló, Csepel
1. Kék Iskola (8 mérkőzés, 16 pont, 16:0)
2. Hermann (8 mérkőzés, 8 pont, 9:7)
3. Lajtha (8 mérkőzés, 8 pont, 7:9)
4. Katona (8 mérkőzés, 6 pont, 5:11)
5. Móra (8 mérkőzés, 2 pont, 3:13)

Ezzel a remek eredménnyel a Kék Iskola bejutott a budapesti selejtezőbe ahol már három mérkőzést játszott, és ezeket is sikeresen vette, veretlenül, játszmavesztés nélkül. A döntőt március 20-án rendezik.

Eredmények
Kék Iskola–Hermann 2:0 (9, 5)
Kék Iskola–Táncsics 2:0 (8, 10)
Kék Iskola–Lágymányos 2:0 (9, 18)

A tornát követően a korosztályos Budapest-válogatottba meghívást kapott Orosz Krisztián, Hegyi Tamás, Pavelcze Szabolcs, Grimm Ármin és Rozgonyi Bálint.

A képen a Kék Iskola csapata: Börcsök Csaba edző, Hegyi Tamás, Orosz Krisztián, Pavelcze Szabolcs, Rozgonyi Bálint, Fehér Gábor testnevelő tanár úr

Címkék: csepel röplabda utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr202653736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása