Ifjú röplabdás lányok népesítették be a hétvégén a bonyhádi sportcsarnokot. A fiatal sportolók a megyei utánpótláskupán mérték össze felkészültségüket. Négy csapat feszült egymásnak a háló két oldalán: a tolnai Sztárai Mihály Gimnázium, a Paksi Röplabda Klub, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, valamint a házigazda Bonyhádi Röplabda és Szabadidő Klub együttese.

Remek, s fordulatokkal teli mérkőzéseket láthatott a szurkolóközönség vasárnap délután. A két nyert szettig tartó összecsapások csupán néhány pont különbséggel dőltek az egyik, vagy a másik fél javára. Az idén első alkalommal szervezett kupán a házigazdák vették a legjobban az akadályokat, mindhárom mérkőzésüket megnyerték. Így a bonyhádi röplabdaklub lányai emelhették a magasba a trófeát. Őket a tolnaiak követték a dobogón, akik a paksiakat és a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium hatosát utasították maguk mögé.

Mint azt Bernhardt Róbert, az eseményt szervező Bonyhádi Röplabda és Szabadidő Klub alelnöke elmondta, a program célja a sportág népszerűsítése volt a fiatalok körében. A következő rendezvényük a nemzetközi nőnapi röplabdatorna lesz, amelyre még Zentáról is érkeznek sportolók.

(forrás: teol.hu)

Címkék: röplabda bonyhád

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr482649318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása