Hat női és hat férficsapat küzdött a nagy múltú Kovács Rezső-kupa amatőr felkészülési tornán. A somogyjádi viadalon ezúttal a hölgyeknél történt címvédés, a Kaposfüred veretlenül lett első, a férfiaknál ezúttal a házigazdák örülhettek.

A Somogy Megyei Röplabda Szövetség már 52. alkalommal rendezte meg az egyik legnagyobb múlttal rendelkező megyei sporteseményt, a Kovács Rezső-kupát. A nők és a férfiak között is címvédő Kaposfüred SE ezúttal sem hiányozhatott a jó hangulatú viadalról, ahol idén nemcsak somogyi csapatok álltak rajthoz.

– Kihasználják a lehetőséget, sőt az idei év az első, amikor a női mezőnyben Gyenesdiásról is érkezett csapat és a férfiaknál a zalaegerszegiek egy fiatal csapattal érkeztek, nagyon szívesen látjuk őket – mondta Sántosiné Oláh Edit, a Somogy Megyei Röplabda Szövetség elnöke.

Ez a torna az amatőröknek is jó erőfelmérő, de a fiataloknak is remek felkészülési lehetőséget nyújt. A Kaposvári Sportiskola fiataljai az Országos Gyermek Bajnokság küzdelmei előtt tesztelhették magukat.

– A Kaposfüreddel játszottunk, a megyei bajnokságban kikaptunk tőlük 3:0-ra, de most 2:1-re, ez már haladás, jó volt a nyitás és a mezőny is, csak egy kicsit pontatlanok voltunk – mondta Duduka Ingrid.

A férfiak is kiélezett, izgalmas csatákat vívtak, a házigazda Somogyjád és a Donner SK is megmérkőzött egymással.

– Természetesen győzelem lenne a cél, de sajnos sok sérültünk van, sok beteg, azért egy nagyon jó helyet szeretnénk csak elérni és ezért küzdünk, ezért hajtunk – mondta Kocsis Ádám.

A Donnernek végül be kellett érnie a hatodik helyezéssel. A végső győzelmet a házigazda Somogyjád csapata érdemelte ki, a második a Kaposfüred, a harmadik a Kaposvári Egyetem lett. A hölgyeknél a Kaposfürednek sikerült megvédenie címét, másodikként a Nagybajom, harmadikként pedig a Marázplast végzett.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: somogy röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr742647246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása