Tanulhatsz hazánk egyik legnívósabb egyetemén és játszhatsz az ország egyik extraligás, vagy NB I-es csapatában, de említhetnénk a gyönyörű várost, vagy a Balaton közelségét is. Ha már röplabdázol középiskolában (netán versenyszerűen) és nem tudsz dönteni, merre indulj, ne gondolkozz tovább. Számos kar és szak várja jelentkezésed, a Pannon Egyetemen szerzett diploma minőséget jelent, bármerre indulsz tovább.

Na és itt van két röplabdacsapat is! A férfiak az Extraliga legfiatalabb résztvevői, ám büszkén mondhatjuk, biztos szereplői lettek, és maradnak is. Talán Veled! A lányok hosszú évek óta meghatározó tagjai az NB I-nek!

Nyári Sándor, a felnőtt csapat edzője, és Bácskai Sándor, a Pannon Egyetem Testnevelés és Sport Intézetének vezetője igazán jó indok választásodhoz. Hazánk egyik szaktekintélye leendő csapatod élén, az ország legjobb röplabdás tanszékvezetője leendő egyetemeden. Ha jössz, a kollégiumi ellátásodban és az étkezésedben is tudunk segíteni Neked!

Igen, ez valóban kihívás! Röplabdázni és tanulni is magas szinten? Ezért keresünk pont Téged!

Ide kattintva letöltheted a Pannon Egyetem kiadványát, minket a 14. oldalon találsz! Ezen a linken eléred az egyetem honlapját.

De ha egyelőre középiskola előtt állsz, akkor sincs gond! Egyesületünk több középiskolával is kapcsolatban áll, ezáltal a továbbtanulásban is segíteni tudjuk a városunkba érkező röplabdázókat. Ha sikeres a felvételid Veszprémbe, és szeretnél valamelyik csapatunkban játszani, jelentkezz! Az egyesület itt is segíti a sportolót étkezési és kollégiumi ellátásában.

(forrás: companyvrc.hu)

Címkék: veszprém röplabda vrc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr192641302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása