Hiába volt Székesfehérváron szombat délelőtt szikrázó napsütés, hiába csúszott fel a hőmérő higanyszála plusz tizenöt fokig, a Sollight-Nyíregyházi FRK játékosai szomorúan indultak haza, mert 3:1-re kikaptak a Kodolányi-Masita FRKE otthonában a férfi NB I 10-14. helyéért zajló középszakaszának ötödik fordulójában.

Az első játszmában gyengén kezdett a Kodolányi, a szett közepére viszont magukhoz tértek a fehérvári fiúk, s előbb átvették a vezetést, majd megnyerték a játszmát (25:19). A második periódus az elsőhöz hasonló forgatókönyvet és Kodolányi-sikert hozott (25:18). Csak a harmadik szettben nyújtottak elfogadhatót a látogatók, akik egy feladóval és egy centerrel nem tudtak csodát tenni. A szett jelentős részében fej-fej mellett haladtak a csapatok. Húsz pont felett azonban ezúttal a szabolcsiak játszottak eredményesebben, és megnyerték a felvonást (19:25). A negyedik, egyben záró etapban ismét a fehérváriak játéka bizonyult gördülékenyebbnek, s végig vezetve hozták a játékrészt (25:21).

NB I, férfiak, középszakasz, a 10-14. helyért, 5. forduló

Kodolányi-Masita FRKE – Sollight-Nyíregyházi FRK 3:1 (19, 18, –19, 21)
Székesfehérvár, 50 néző. Játékvezetők: Farkas, Horváth M.
Kodolányi: Takács, Neukum, Deli, Nagy B., Popovits, Halász. Csere: Csizmadi (liberó), Madácsi. Edző: Nagy Róbert
Nyíregyháza: Bugyi, Szilágyi, Tolnai, Kulcsár, Szabó, Molnár. Csere: Hubicska. Játékos-edző: Bugyi József

(forrás: fehervarvolley.hu, szon.hu)

Címkék: székesfehérvár nyíregyháza röplabda fehérvár kodolányi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr202641284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása