A férfi NB I-ben a hétvégén folytatódik a középszakasz a 10-14. helyért. Az ötödik fordulóból előrehozott mérkőzésen a Sümeg a Magyar Kupa négyes döntőjében jutott Szolnok együttesét fogadja. Egyik csapatot sem fenyegeti a kiesés veszélye, ennek ellenére igazi rangadó várható, amelyre sokan készülnek a bakonyi városban.

„Igazi rangadó vár ránk, amit hazai pályán szeretnénk mindenképpen megnyerni – kezdte Markó Gábor, a Sümeg játékos-edzője. – A múlt heti, otthoni, Nyíregyháza elleni vereséget szeretnénk feledtetni szurkolóinkkal. A Szolnok hasonló erősségű gárda, mint a nyírségiek, ezért minden labdamenetre nagyon oda kell figyelnünk, nem engedhetünk meg magunknak hasonló bakit.”

Markó Gábor elmondta még, a Szolnok legnagyobb erőssége, hogy évek óta ugyanaz a fiatal keret alkotja csapatát, rendkívül összeszokott gárda, sőt átlagéletkorát tekintve az egyik legfiatalabb társaság, a Sümeg viszont a másik véglet, az egyik legidősebb. „Kiválóan sáncolnak, ráadásul nagyszerű liberójuk a mezőny egyik legstabilabb tagja, ami a nyitásfogadásokat illeti – magyarázta Markó. – Őt mindenképpen el kell kerülni a szervákkal, különben a Szolnok elsőszándékú támadásait nagyon nehéz lesz kivédekezni. Természetesen egy sebezhetőbb játékost kell találnunk majd a nyitásaink fogadására. Mindent egybevetve nagyon bízom a sikerünkben, hiszen a keretünk teljes, mindenki harcra kész.”

Az alapszakaszban mindkétszer a hazai csapat nyert, Sümegen 3:1-re a bakonyiak, Szolnokon 3:0-ra a Tisza-partiak.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: szolnok röplabda sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr122619541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása