Úgy látszik, fáradnak a csapatok... A kezdeti ötszettes meccsek után ezúttal bántóan simán, 3:0-ra győzött a TEVA-Gödöllői RC a sérülésekkel is sújtott NRK-Nyíregyháza ellen a női Extraliga 1-4. helyéért zajló középszakaszának negyedik fordulójában.

A találkozó a második játszmát leszámítva végig rettenetesen egysíkú volt. A nyíregyháziaknál hiányzott a legutóbbi találkozón térdszalag-szakadást szenvedő Bodnár Nerina, akire ebben a szezonban már nem számíthat csapata. A szintén sérült Petróczi, és a beteg Pető sem tudott pályára lépni. A hazaiak a remekül irányító Kriegel Éva vezérletével alig negyed óra alatt bezsebelték az első játszmát, amelyben Széles Petra szinte kiszerválta a szabolcsiakat, tizenötször nyitott zsinórban. A második szettben már némileg komolyabb ellenállást mutatott az NRK, 14:10-re vezetett is, de ezután megint jöttek a hibák, elsősorban a nyitásfogadásban, és a végjátékot nem bírta a látogató, így a harmadik szett már csak formalitás volt. A remekül szerváló Gödöllő ezzel a győzelemmel - és a Vasas vereségével - nagyon közel került ahhoz, hogy második helyen zárja a középszakaszt.

Extraliga, nők, középszakasz, az 1-4. helyért, 4. forduló

TEVA-Gödöllői RC – NRK-Nyíregyháza 3:0 (9, 20, 13)
Gödöllő, 150 néző. Játékvezetők: Adler, Prukner
Gödöllő: Kriegel É. 6, Kriegel Zs. 6, Széles 14, Németh Zs. 11, Szakmáry 7, Merkószki 9. Csere: Lékó (liberó), Szűcs Zs. 1. Edző: Deme Gábor
Nyíregyháza: Erdős Zs. 2, Erdősné 2, Katona B. 12, Poór, Illyés 6, Sitku. Csere: Janetka 2, Dávida. Edző: Kőhalmi Richárd

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 6:2, 12:2, 16:2, 19:5. 2. játszma: 3:5, 8:6, 8:11, 12:14, 16:14, 19:16, 22:18. 3. játszma: 6:3, 9:4, 12:7, 16:7, 19:9, 23:11

EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

Deme Gábor: – Féltem ettől a találkozótól, mivel ez az NRK legyőzte a BSE-t, és majdnem a Vasast is. Szerencsére nyerni tudtunk.
Kőhalmi Richárd: – Egy-egy rossz meccsel az egész éves munkát el lehet rontani. A folytatásban ezt kell megakadályoznunk.

Címkék: nyíregyháza röplabda gödöllő extraliga nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr772608107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása