Megalakult a ZTE Röplabda Klub

 2011.01.21. 08:13

19 taggal megalakult a ZTE Röplabda Klub. A főként zalaegerszegi fiatalokból álló csapat nagy tervekkel vágott bele az egyesületi életbe, a közeljövőben edzőmérkőzéseken és tornákon vesznek részt, remények szerint őszre már NB II-es szinten versenyeznek. Zalaegerszegen szervezett keretek között mintegy tíz éve nincs röplabdaélet.

A november végén megrendezett Bokor László-emléktorna a most megalakult egyesület tagjainak tulajdonképpen az első közös megmérettetése volt. A csapat akkor rögtön a dobogó második fokára állhatott, ez nem volt rossz bemutatkozás a további terveket illetően sem. A 19 fiatal, és az egyesület elnöke komoly terveket szövöget tehát, és ezért nem restek tenni sem.

Az egyesület vezetői elmondták: mivel a játékosállomány létszáma és tehetsége is adott, ezért optimistán állnak a jövő elé. A cél az, hogy lehetőség szerint minél több embert bevonjanak a munkába, és hogy a sportágat tovább népszerűsítsék a zalai megyeszékhelyen. A most megalakult röplabdaklub bármilyen segítséget szívesen fogad.

(forrás: Zalaegerszegi Televízió)

Címkék: röplabda zte zalaegerszeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr762601689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MarkoG. 2011.01.21. 08:29:11

A teljes igazság kedvéért!
A csapat 2005 májusában kezte meg szüneteltetni tevékenységét, az akkori csapatból 2007 őszétől az alábbi játékosok sümegi szinekben most is aktívan játszanak. A teljesség igénye nélkül a névsor: Horváth Csaba, Gerencsér Gábor, Koós Krisztián, Porkoláb Tamás, Erdei Tamás, Gőczi Roland, Horváth Tamás és jómagam. Minden röplabda kedvelőnek további szép napot! Üdvözlettel: Markó Gábor
süti beállítások módosítása