Visszavágott a Kunhegyesnek az 1. MCM-Diamant-Kaposvár csapata a férfi NB II alapszakaszának tízedik fordulójában. A fiatal somogyi együttes eddig csak a kunságiaktól kapott ki, most viszont összejött a magabiztos, 3:0-s siker.

Varga Péter edző tehetséges tanítványai a jelenlegi szezonban is pályára léphetnek a felnőtt NB II-ben, így meccsről meccsre szereznek egyre több rutint. „Nagyjából ugyanaz a csapatunk, mint tavaly – kezdte a meccs előtt Varga Péter. – Annyi a változás, hogy Kaszap Tamás és Szabó Alpár már nem játszik vissza az NB II-be. Az első körben csak egyszer kaptunk ki, éppen a Kunhegyes otthonában 3:2-re, reméljük, vissza tudunk vágni.”

Nos, a kaposváriak alaposan visszavágtak, hiszen magabiztosan, 3:0-ra nyerték a mérkőzést. A vendégek az első szettben még 20 pontig jutottak, a második és a harmadik játszmában viszont csak nyolc-nyolc pontot szereztek. A hazai fölényt az is jelezte, hogy a szakvezető az összes játékosának lehetőséget tudott adni.

A kaposvári fiatalok tavaly az összes korosztályos bajnokságot megnyerték. Edzőjük az idén kiegyezne egy aranyéremmel is. „Itt az NB II-es felnőtt bajnokságban készülünk az utánpótlás bajnokságokra. Az Országos Ifjúsági Kupa, valamint a junior- és a serdülőbajnokság döntője is vár ránk” – tette hozzá Varga Péter.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda kunhegyes nb ii

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr992603178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása