Elhunyt Nagy László

 2011.01.18. 19:52

Életének 64. évében, Békéscsabán elhunyt Nagy László, közgazdász, edző, a Magyar Röplabda Szövetség elnökségének egykori tagja. Temetése 2011. január 22-én 14 órától lesz Orosházán, az alvégi temetőben.

1979-ben még a Délép Szőregi úti sporttelepén irányította Szeged női és férfi röplabdacsapatának edzéseit. A sportág iránti szeretete, elhivatottsága bizonyítékául szolgált, hogy munkássága nyomán megkezdhette tevékenységét a Lila Általános Iskolára épülő röplabda-sportiskola. A szegedi röplabda fejlődése érdekében le kellett mondania a női vagy férfi szakosztály edzői posztjáról, ő a Délép női csapata mellett döntött. Többéves edzői tevékenysége során az általa vezetett csapat – amelyben a játékosok többsége szegedi nevelésű volt – a bajnokság legfelső osztályába küzdötte magát.

Címkék: békéscsaba röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr772594032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása