Pénteken 18 órától hazai pályán játssza első középszakasz-meccsét a Kalo-Méh-Kecskeméti SE a férfi Extraligában. Az alföldiek első ellenfele az a Vegyész RC-Kazincbarcika lesz, amely ellen legutóbb szoros meccsen alulmaradtak.

„Két ünnep között is készültünk a középszakaszra, mert meccsdömping van, bírnunk kell a feszített tempót – mondta Karagics Mátyás, a Kecskemét edzője. – Felkészültek vagyunk, ám sajnos a héten volt pár betegeskedő játékos. Farkas Péter vírusos betegséggel bajlódik, Szabó Tamás pedig vállsérülést szenvedett, de reményeim szerint tudnak játszani majd valamennyit... A Kazincbarcika egy úgynevezett szerva-sánc játékot csinál. Ha az ellenfél rosszul készíti elő a támadást, akkor megpróbálják egyből sánccal visszaverni azt. Utolsó alapszakaszbeli találkozásunkon idegenben maradtunk alul szoros meccsen. Én azt gondolom, hogy a mi csapatunk jobb képességű játékosokból áll. Nagyon bízom a győzelemben, itthon nem szabad kikapnunk senkitől.”

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda kazincbarcika vegyész extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr592583530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása