A Sümeg Város Sportjáért díjjal kitűntetett Rédei János, a férfi NB I-ben szereplő Sümegi RE elnöke exkluzív interjúban, csak a hunvolley.blog-on jelentette be, hogy a klub leigazol egy kétszeres világválogatott, olimpiai hetedik, és világbajnoki negyedik helyezett játékost! A sportvezető nevet egyelőre nem mondott, de azt is bejelentette, hogy a városba keresnek egy röplabdás szakembert, akinek lakást és testnevelő-tanári állást tudnak biztosítani!

– Ha sokáig csend van Sümegen, mindig gyanús, hogy készülődik valami. Most is?
– Természetesen! Készülünk a középszakaszra, de közben már a jövő év csapatát is alakítjuk. Ez minden csapatnál így van.

– De nálatok szokott lenni egy kis plusz is.
– Most is van, de ne rohanjunk annyira előre. Mondjuk, annyit már most elárulhatok, hogy Botos Ferenc még a középszakaszban le fog ülni a sümegi kispadra! Gondolom, ez hírnek sem rossz, de érzésnek, hogy az ország egyik legeredményesebb röplabdaedzője ül a kispadon, még nagyobb! Nagyon sokat beszélgetünk, tervezgetünk vele, komoly dolgokat akarunk összehozni, hiszen annyira egyformán gondolkodunk a röplabdáról, hogy abból csak jó dolgok születhetnek, amelyből, nyugodtan állíthatom, az ország röplabdája is profitálhat.

– Az egész országra gondolsz? Nem nagy falat ez azért?
– Dehogynem! De ha ezen törném a fejem, nem sokra jutnánk! Meggyőződésem, ha mindenki megteszi azt, amit csak tehet, előrébb fogunk jutni. Hírek kellenek a mai magyar röplabdának, lehetőség szerint jó hírek, amelyeket el kell juttatnunk az ország médiumaiba! Mi itt Sümegen – még ha sokszor nevetnek is az erőfeszítéseinken azok, akiknek ezt a legkomolyabban kellene venniük – megtesszük azt a keveset, ami tőlünk telik.

– Már nagyon kíváncsi vagyok!
– Jó! Legyen! Amikor teljes lesz a dolog – és csak pár nap választ majd el bennünket a nagy hírtől – a teljes cikket először itt, nálatok fogjuk az ország elé tárni. Most előzetesben annyit mondhatok: még ebben a szezonban egy új játékos fog Sümegen bemutatkozni, akinek eredményei rendkívüliek! Kétszeres világválogatott, olimpiai hetedik, és világbajnoki negyedik helyezett, de sorolhatnám még az eredményeit, hogy hányszoros magyar bajnok és kupagyőztes, de tényleg ne rohanjunk ennyire előre! A hunvolley.blog-on fog először megjelenni a nagy hír, ami – mondhatom nyugodtan – a Nemzeti Sportban is terjedelmes cikk lesz!

– Várjuk kíváncsian!
– Addig meg készülünk, hiszen a jövő évre komoly terveink vannak, stabil középcsapattá kell válnia a Sümegnek, ehhez a feltételek nagy részét már idén meg kell teremtenünk, és nagyon jó úton haladunk. A város mellettünk van, értékelik a munkánkat, hiszen ebben az évben én kaptam Sümeg Város Sportjáért kitüntetést, de ez az elismerés nem csak nekem szól, hanem annak a sok csodálatos embernek, akivel a kisváros csapatát az ország élvonalába jutattuk. Meg akarjuk teremteni annak a feltételeit, hogy az utánpótlás-nevelő piramis hiányzó emelete is a helyére kerüljön, amelynek az elvi alapját Botos Ferenc útmutatásai alapján építjük. Sümegre keresünk egy röplabdás szakembert, akinek szolgálati lakást és testnevelő-tanári állást tudunk biztosítani! Ezzel teljes lesz a rendszerünk! Nagy örömünkre szolgál, hogy a környéken egyre többen akarnak röplabdázni, Sümeg kistérségének első számú sportágává vált ez a csodálatos csapatjáték! Ez országos viszonylatban sem kis dolog, hiszen több mint ötezer diák közül tudjuk rövidesen kiválasztani az alkatban és mentalitásban a röplabdához legjobban megfelelőket. Ezek azért nem rossz hírek szerintem!

Címkék: röplabda sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr52582092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása