Megoldódni látszanak az anyagi gondok, így folytatja bajnoki szereplését az NB I-ben az Agria RC-Eger női csapata. A hevesiek az alapszakaszt hatodikként zárták, a folytatásban a kiesés elkerüléséért küzdenek.

– Eloszlani látszanak a viharfelhők?
– Az önkormányzati vezetők közbenjárásának köszönhetően úgy tűnik, be tudjuk fejezni a bajnokságot, sőt a következő évi folytatásra is jó esély mutatkozik – válaszolt Gáspárdy György, az egriek ügyvezetője. – Erre egyelőre szóbeli ígéretet kaptunk.

– Mivel töltötték a bajnoki szünetet?
– Mindössze az ünnepek idejére tartottunk némi pihenőt. Még december 19-én is bajnoki meccset játszottunk, s azután folyamatos edzések szerepeltek a programban. A korábban sérült Tóth Eszter ismét bevethető, Dancs Renáta és Répászki Mariann játékára azonban egyelőre nem számíthatunk.

– Miként alakul a folytatás a csapat számára?
– A bajnokság középszakaszában, február hatodikáig hat mérkőzés vár ránk. A 13-16. helyekért zajló csatározásokra az egymás elleni eredményeket minden csapat magával viszi. Mi a legelőkelőbb, 13. helyről folytatjuk a sorozatot. Elsőként pénteken 17 órától a Palota csapatát fogadjuk a körcsarnokban.

(forrás: heol.hu)

Címkék: eger agria röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr682578927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása