A Fino-Kaposvár 3:1-re kikapott a szlovén bajnok, Bajnokok Ligája-negyedik ACH Volley Bled otthonában a férfi Közép-európai Liga alapszakaszának 13. fordulójában. A meccs statisztikája ide kattintva megtekinthető!

A magyar csapat nagyon jól kezdte a mérkőzés, és mindössze 16 pontot engedélyezve megnyerte az alig több mint 20 percig tartó első játszmát. Egy helyen változtatott a kezdőcsapatán a hazaiak mestere, és úgy látszik, ez meghozta a szlovénok által várt fordulatot, hiszen nagy küzdelemben egyenlített a Bled. A vendégek még ekkor is nagyon jól játszottak.

A harmadik szett elején jelentős előnybe került a házigazda, és hiába küldte pályára a somogyiak edzője Szabó Alpárt és Laszczik Ivánt is, nem változott a játék képe, és nem sikerült a felzárkózás a magyarok számára, aminek nem is lehetett más a vége, mint sima szlovén részsiker. A záró felvonásban tovább folytatódott a Kaposvár vesszőfutása, bár a szett elején még tartotta magát az együttes, végül nem sikerül megismételnie az első szettben látott jó játékot, és a Bled könyörtelenül begyűjtötte a játszmagyőzelmet és ezzel megnyerte a találkozót.

A fiatal kaposvári együttes a hétfői, bécsi győzelemmel a tarsolyában csak az első szettben tudott meglepetést okozni, a továbbiakban már nem borult a papírforma, és a Beld igazolta, nem a véletlen műve, hogy veretlenül vezeti a tabellát a Közép-európai Ligában.

Kántor Sándor: – Az első két játszmában remekül játszottunk, méltó ellenfelei voltunk a listavezetőnek. Sajnos a hosszú labdamenetek és a magas hőfokon égő játék nagyon sokat kivett játékosaimból...

Közép-európai Liga, férfiak, alapszakasz, 13. forduló

ACH Volley Bled (szlovén) – Fino-Kaposvár 3:1 (–16, 19, 12, 10)
Radovljica, 400 néző. Játékvezetők: Franolic, Hranic (horvátok)
Bled: Flajs 7, Van Dijk 16, Petkovic 1, Simac 1, Rasic 5, Jakopin 13. Csere: Fabjan (liberó), Simac 1, Lewis, Vincic 3, Vidic 4. Edző: Igor Kolakovic
Kaposvár: Nagy J. 7, Hoboth Á. 8, Kaszap 5, Bagics Balázs 3, Csoma 6, Németh F. 7. Csere: Dömötör (liberó), Laszczik, Szabó A. Edző: Kántor Sándor

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: szlovén kaposvár röplabda bled közép európai liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr882570467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása