Négy éven belül harmadszor rendezhetnek női röplabda Magyar Kupa négyes döntőt Gödöllőn, a Szent István Egyetem sportcsarnokában. Először 2007-ben, majd legutóbb 2009-ben volt házigazdája az Extraligában szereplő helyi klub a kupasorozat végküzdelmeinek.

Az MRSZ által kiírt többfordulós pályázatra idén is jelentkezett a TEVA-Gödöllői RC, az egyesület illetékesei január 6-án juttatták el kandidálásukat a versenybizottsághoz. Segítheti a gödöllői törekvéseket, hogy az eddigi kupadöntők szervezése és lebonyolítása elsőrangú volt, és a korábban szerzett tapasztalatok újfent kamatoztathatók. Hátrányként szolgálhat azonban, ha a szövetség elöljárói – ragaszkodva a tavaly Kecskeméten debütált kezdeményezés folytatásához – azokat a pályázatokat részesítik előnyben, akik a férfi és a női finálét közösen kívánják megrendezni.

A kupadöntő időpontja együttes lebonyolítás esetén március 9-11. Amennyiben a két nem reprezentánsai külön-külön helyszínen döntenének a trófea sorsáról, akkor a sportesemény két nap alatt zajlik majd le. A pályázat második fordulóját január 12-én írják ki, és 22-ig lehet benyújtani az ajánlatot. Az esetleges egyeztető- és licittárgyalásoknak január 31-ig kell végbemenniük, hogy február 2-ig megtörténhessen a szerződéskötés.

A TEVA-Gödöllői RC női csapata az elmúlt négy kiírásban háromszor volt bronzérmes, tavaly azonban csak a negyedik helyen végzett. Idén is jó esély mutatkozik, hogy Deme Gábor edző tanítványai ott legyenek a legjobbak között, hiszen a negyeddöntő párharcában az Extraliga sereghajtója, a Nyíregyházi Főiskola SE az ellenfelük. Az első összecsapást január 19-én, szerdán 18 órától rendezik meg Egyetemi Sportcsarnokban, míg a visszavágót egy héttel később játsszák a szabolcsi megyeszékhelyen.

(forrás: godolloi-hirek.hu)

Címkék: röplabda gödöllő magyar kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr852570447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása