Ahogyan korábban beszámoltunk róla, nagyon nehéz helyzetbe került a férfi Extraligában szereplő Kalo-Méh-Kecskeméti SE, mert hétezer euróval tartozik a magyar szövetségnek, amit január 9-ig be kell fizetnie, különben kizárják a bajnokságból és a Magyar Kupából. Az alföldiek egyik ellenfele, a Veszprém edzője, a korábbi kecskeméti játékos, Nyári Sándor is megszólalt az ügyben!

Talán morbid egy kicsit, amit a szomorú tényekhez hozzáfűznék, de a morbiditást éppen az adja, hogy amennyiben a Kecskemétet az MRSZ kizárná, éppen az én csapatom, a Veszprém kerülne érdemtelenül előkelő helyzetbe. Aki tudja, aki ismeri a kecskeméti röplabda értékeit és múltját, annak felelősen vállalnia és tudnia kell, hogy a Dunszt Ferenc, Beregszászi Szabolcs, Karagics Mátyás és Nagy Péter által irányított és szakmai csúcsra járatott kecskeméti röplabda a magyar röplabdasport alapértéke! Az elmúlt évben a BSE edzőjeként megéltem, hogy a sportág hazai vezérkarának fura urai az akkori bajnokcsapatunkat méltánytalan ponthátrányba helyezték az anyagi gondok miatt elmaradt európai kupaindulás okán.

A BSE azt túlélte, hiszen játékával bizonyította, hogy a magyar élmezőny nélküle elképzelhetetlen. Most a Kecskeméten a sor, hogy harcoljon meg azért, hogy az elmúlt harminc év szakmai munkáját egy tollvonással, adminisztratív módon ne nullázhassák le! Az MRSZ vezérkarában komoly váltás történt az elmúlt időszakban, bízom benne, hogy a magyar röplabdasport legnagyobb fellegvára a sportágat körülvevő rendkívül szerény körülmények miatt nem kerül ebek harmincadjára.

Ezen a fórumon is kérem a szövetség lojalitását!

Nyári Sándor
A Company Nyelviskola-Veszprémi RC edzője

Címkék: veszprém kecskemét röplabda extraliga nyári sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr652561337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása