A jelenlegi állás szerint Agria RC-Eger néven szerepel a továbbiakban a hevesi női röplabdacsapat az NB I-ben. Gáspárdy György ügyvezető közleménye szerint rajtuk kívülálló okok miatt névszponzorukkal a kapcsolatuk megszakadt, így a jövőben már nem viselik az AVE nevet.

A klub elnöke karácsony előtt elmondta, gondot jelent, hogy a névadóval kötött szerződésük 2010. december 31-én lejár, ám főszponzoruktól semmilyen válasz nem érkezett a további támogatást illetően. A probléma nem oldódott meg az ünnepek időszakában sem, így a sanyarúsorsú szakosztály még nehezebb helyzetbe került. Az újabb keresztelőig – ha lesz egyáltalán ilyen – a női felnőtt csapat Agria RC-Eger néven versenyez az NB I alsóházában. Az utánpótlás-együttesek neve továbbra is Agria RC-EVSI lesz.

Remélhetően a dolgok kedvezőtlen alakulása nem készteti arra a klub vezetőit, hogy visszaléptessék csapataikat a bajnoki küzdelmektől. Szintén Gáspárdy György nyilatkozott korábban arról, hogy nem tartja valószínűtlennek ezt a döntést sem. „Nem tudjuk, hogy miből játszunk tovább. A legegyszerűbb megoldásnak a visszalépés mutatkozik” – vélekedett karácsony előtt röplabdázók vezetője.

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger agria röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr362556136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása