A Szombathelyi Sportiskola együttese csoportjában a második helyről várja a hazai visszavágókat a leány Országos Serdülő Bajnokságban. Az alapcsoportjából elsőként jutott a középszakaszába a Bedőcs Gergely által vezetett U16-os vasi együttes, amely az ország legjobb 12 együttese közé jutásért először a BSE csarnokában csapott össze az Újpesti TE-vel és a BSE-vel.

A havazás miatt jókora késéssel érkeztek meg a szombathelyiek, ezért csak néhány perces bemelegítésre volt lehetőségük. A jó erőkből álló újpestiek ellen így csak a harmadik szettben tudtak tisztességesen helytállni (0:3). A második mérkőzésükön a felnőtt bajnoki címvédő BSE utánpótláscsapata ellen viszont könnyedén nyertek a vasiak (3:0). Csapatukból Forstóber Nelli és Takács Doroti nyújtott átlagon felüli teljesítményt a tornán.

A sportiskolások a háromcsapatos csoport továbbjutást nem érő második helyéről várhatják a február 6-i, szombathelyi visszavágótornát.

(forrás: Vas Népe)

Címkék: szombathely röplabda utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr282552891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása