Szombat délután rendezik a férfi Magyar Kupa második fordulójának visszavágóját, amelyen a Company Nyelviskola-Veszprémi RC vendége a Vegyész RC-Kazincbarcika lesz. Az első meccset a borsodiak nyerték 3:0-ra.

„Az év utolsó tétmeccse következik számunkra, és mindenképpen szépen akarunk zárni – mondta Dudás András, a Vegyész edzője. – Abban biztos vagyok, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen ellenfelünk is hasonlóképpen gondolkodik, nagyon készülnek és a hazai pálya is mellettük szól, nem beszélve arról, hogy előttünk áll egy hosszú utazás. Az kétségtelen, hogy az első mérkőzésen aratott 3:0-s győzelmünk után mi vagyunk kedvezőbb helyzetben, de arra felhívtam a csapat figyelmét, hogy nem szabad abból kiindulni, hogy elég egy szettet nyerni a továbbjutáshoz, hanem az egész találkozón végig figyelnünk és küzdenünk kell. Jelen pillanatban mindenki harcra kész, ezért is optimista vagyok, egyszóval az a lényeg, hogy összesítésben jobbnak kell lennünk a Veszprémnél, és ki kell harcolnunk a továbbjutást.”

„Saját magunknak tettük nehézzé az első mérkőzést – mondta Nyári Sándor, a Veszprém mestere. – Rácsodálkoztunk a lehetőségre. Olyan érzésem volt, mintha többen azt gondolták volna, ha nem vigyázunk, nyerünk. Óriási bravúr lenne, ha 3:0-ra vissza tudnánk vágni. Természetesen mindent megteszünk a győzelemért. Elmondtam a srácoknak, szeretnék győzelemmel búcsúzni 2010-től. Fontos, hogy a legjobb felállásban tudunk kiállni a bajnokságban alapszakasz-második riválisunk ellen.”

Az első mérkőzésen: Vegyész RC-Kazincbarcika – Company Nyelviskola-Veszprémi RC 3:0 (19, 24, 20)

A párharc továbbjutója a Dunaferr SE ellen harcolhatja ki a négyes döntőbe jutást.

(forrás: boon.hu)

Címkék: veszprém röplabda magyar kupa kazincbarcika vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr182521485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása