A Pécsi TE-PEAC hazai pályán 3:1-re nyert a Kunhegyes ESE ellen a férfi NB II alapszakaszának nyolcadik fordulójában. A vendégek két csepeli kettősigazolású játékosuk, és több felnőtt kerettag nélkül érkeztek a baranyai megyeszékhelyre, s összesen hatan voltak.

Ezt látva egyértelművé vált, hogy ez egy kötelező győzelem a PEAC számára. A pécsi szakvezető három feladatot határozott meg: győzelem, lehetőleg játszmavesztés nélkül, a nehezebb mérkőzéseken még akadozó játékelemek alkalmazása, és az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutó kerettagok játékba hozása. Majdnem mindegyiket sikerült teljesíteni, de a cserék gyengébb játéka miatt elúszott egy szett. 14:18-nál már kicsit későn jött vissza Horváth Balázs, bár így is megindult felfelé a PEAC, de néhány hiba és balszerencsés megmozdulás miatt nem sikerült visszahozni a harmadik játszmát. A győzelem azonban nem forgott veszélyben, így nagyon jó pozícióból várhatja a Pécs a januári folytatást: 7 mérkőzésből 5 győzelem, ami pillanatnyilag első helyet jelent a tabellán, de némelyik csapat kevesebb mérkőzést játszott.

Gyöngyösi Zoltán, a Pécs játékos-edzője: – Tartalékos ellenfelünket minden játékelemben felülmúltuk, de a cseréktől többet vártam.

NB II, férfiak, alapszakasz, 8. forduló
Pécsi TE-PEAC – Kunhegyes ESE 3:1 (10, 16, –20, 14)

Címkék: pécs röplabda pte nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr982511530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása