A kiesés ellen menekül, közben lehet, hogy a legjobb négy közé jut a Szolnoki RK-SI női csapata az NB I-ben. Az együttes az alapszakasz 11. fordulójában első idegenbeli győzelmét ünnepelhette, a Palota otthonában (3:1).

A szolnokiak nagyon készültek a közvetlen riválisnak számító fővárosi együttes elleni mérkőzésre, amelynek fontosságát hűen tükrözte, hogy Karakas Margit lázas betegsége ellenére vállalta a játékot. Bár az első szettet szoros küzdelemben elvesztették, a folytatásban fejben összekapták magukat a szolnoki lányok, s hasonlóan izgalmas végkifejletet követően egyenlítettek. Soraikban Nagy Bernadett egészen kiváló egyéni teljesítménnyel rukkolt ki, s bár támadásban ezúttal kevesebbet vállalt a megszokottnál, nyitásfogadásban kiemelkedőt nyújtott Nyári Virág. A lelkesen és jól játszó vendégek főképp kettejük remeklésének köszönhetően a harmadik játszma elejétől kezükbe vették az irányítást, s a találkozó végéig ki sem adták azt.

Gulyás Ferenc, a Szolnok edzője: – Egységes csapatmunkával értékes győzelmet arattunk. Vasárnap, a Veszprém ellen szeretnénk tovább folytatni sikersorozatunkat.

NB I, nők, alapszakasz, 11. forduló
Palota-Böllhoff – Szolnoki RK-SI 1:3 (22, –25, –17, –19)

(forrás: szoljon.hu)

Címkék: palota szolnok röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr352498351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása