Folytatódik a zűrös hétvége a férfi NB I alapszakaszában. A 11. forduló utolsó meccsét vasárnap rendezik, de a 12. körből is lesz két meccs, ezekkel foglalkozunk most. Bár túl sok foglalkoznivaló nincs velük... Beharangozó.

DÁGI KSE – DEBRECENI EAC
(December 5. vasárnap, 16 óra)
A veretlen listavezető a sereghajtót fogadja, ennek többet aligha kell mondani erről a meccsről. Ha mégis, akkor talán azt emelnénk ki, hogy a Dág eddig csupán három szettet vesztett a bajnokságban, kettőt éppen a DEAC ellen, a hajdúsági megyeszékhelyen! Ennek persze nem feltétlenül van jelentősége, hiszen a debreceniek az utóbbi időben meglehetőségen gyatrán teljesítettek közvetlen – alsóházi – riválisaikkal szemben, a Dág viszont folyamatosan nyer.

Tippünk: 3:0

SÜMEGI RE – KODOLÁNYI-MASITA FRKE
(December 5. vasárnap, 17 óra)
Szintén országos egyes. Más kávéház a két csapat, Székesfehérváron is nyert a Sümeg, amelynek játékosai a pénteki, debreceni túra miatt nyilván nem lesznek túlságosan kipihentek vasárnap délután, ennek ellenére otthon nem engedhetik meg maguknak a botlást.

Tippünk: 3:0

CSEPEL – SOLLIGHT-NYÍREGYHÁZI FRK
(December 10. péntek, 20.30)
Ez a meccs a kakukktojás a fordulóban, hiszen ezt nem a hétvégén, hanem a jövő héten, annak is a második felében, pénteken este rendezik. A nyíregyháziak nyilván nem túl boldogok a fél 9-es kezdés miatt, mire a juniormeccs után hazajutnak, masszívan éjszaka lesz. Ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy valószínűleg sikerélményük sem sok lesz, igazán nem irigyelhetjük őket. Jobb a Csepel, azt bizonyította Nyíregyházán is.

Tippünk: 3:0

Szabadnapos: Szolnoki RK-SI

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr492493793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása