Eddig csupán egyetlen meccset vesztett a férfi Extraliga alapszakaszában a Vegyész RC-Kazincbarcika. A borsodiak attól a Kecskeméttől kaptak ki 3:2-re idegenben, amely ellen ezúttal hazai környezetben lépnek pályára, természetesen a visszavágás reményében.

„A kecskeméti találkozó is megmutatta, hogy két jó csapat mérkőzött egymással, a végeredmény nyugodtan lehetett volna fordított is, azaz nyerhettünk is volna – mondta Dudás András, a Vegyész edzője. – Az ötödik szettben háromszor volt meccslabdánk, de nem tudtunk élni a lehetőséggel, így a mi hibáink is hozzájárultak a kecskeméti sikerhez. De mint minden meccsből, ebből is tanultunk, és most itt lesz a lehetőség a visszavágásra. Az ilyen meccseket szokás rangadónak nevezni, hiszen a tabella első és második helyezettje találkozik. A meccs végén meglátjuk, valóban az volt-e, de abban biztos vagyok, hogy mindkét csapat nagy elánnal fog küzdeni. Bízom benne, hogy a nálunk történt személyi változást – Szalai távozását – a hazai pályával tudjuk kompenzálni, és ki akarjuk szolgálni kitartó közönségünket. A héten többen kisebb betegséggel bajlódtak, de a találkozóra mindenki rendben lesz, és a motivációval ugye nincs gond, mert a listavezetőt fogadjuk. S hogy mivel kerekedhetünk ellenfelünk fölé? Ki kell használnunk a termünk adottságait, erőteljesen kell nyitnunk és támadnunk. Ha végig nyomás alatt tudjuk őket tartani, akkor biztos vagyok benne, hogy rájuk tudjuk erőltetni az akaratunkat, ami győzelmet érhet.”

(forrás: boon.hu)

Címkék: kecskemét röplabda kazincbarcika vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr32490995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása