December 11-12-én rendezik a 14. Eötvös Mikulás Kupa leány és fiú utánpótlástornát, Debrecenben. A versenyen sportegyesületek, iskolák 1998-ban, illetve azután született leány- és fiú játékosai vehetnek részt. Egy csapatban egyszerre maximum egy 1997-ben született játékos is pályán lehet. A részletes versenykiírás és a nevezési lap ide kattintva megtekinthető!

A verseny lebonyolítása
December 11-én Hajdú-Bihar megyei csapatok részvételével zajlik a torna. A házigazda és a rajta kívüli két legjobb helyezést elérő csapat jogot szerez arra, hogy a másnap megrendezésre kerülő nemzetközi tornán szerepeljen. A lebonyolítás mindkét nap ugyanolyan. Csoportmérkőzésekkel kezdődik a játék. A csoporton belül mindenki játszik mindenkivel. Minden mérkőzés két játszmáig tart (2:0 vagy 1:1). Mérkőzésen belüli pontegyenlőség esetén a mérkőzés megnyeréséről aranypont dönt. Minden nyert játszmáért egy pontot kap a csapat. Csoporton belüli pontegyenlőség esetén a helyezésekről az összesített pontarány, ha az is egyenlő, akkor az egymás elleni eredmény dönt. A csoportban azonos helyen végzettek helyosztót játszanak.

Kapcsolódó honlapok
Eötvös Kupa
Eötvös Kupa média-megjelenések
Eötvös Blog
Az Eötvös Kupa története
Eötvös DSE
Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség
Eötvös Utcai Általános Iskola
Egy video az Eötvös Kupáról

Címkék: debrecen röplabda eötvös utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr12489450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása