Vasárnap a zalaegerszegi Zrínyi Gimnázium tornatermében rendezték Bokor László-emléktornát. A versenyt a Somogyjádi RSZSE nyerte a hazai fiatalok együttese előtt. A torna képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Az első meccset az NB II-es Gyenesdiási Kinizsi SE és az újonc Zalaegerszegi Fiatalok játszották. A mérkőzés végig szoros eredményt hozott, amelyet a hazai csapat nyert a döntő szett 16:14-es zárásával. A torna a vegyes röplabdacsapatok meccseivel folytatódott, majd a ZTE öregfiúk All-Star csapat az egykoron Zalaegerszegen is megfordult játékosokból álló Somogyjáddal vívott nagy harcot a döntőbe jutásért. Kora délután a bronzmérkőzés izgalmai borzolták a szépszámú, lelkes közönség kedélyeit, amelyet a hazai öregfiúk – megerősödve ifj. Bokor Lászlóval – nyertek.

A döntőben a Somogyjád megszokott gyors támadásait csak a szettek első részében tudták állni a hazai fiatalok, akik néha látványos, szép, támadó röplabdával rukkoltak elő. A somogyi csapat megérdemelten, magas színvonalú játékkal nyerte a tornát. Tisler József edző sikerként értékelte a fiatalokból álló zalaegerszegi csapat szereplését, hiszen a döntőbe jutás volt a cél. Elmondása szerint külön öröm volt számára, hogy minden játékosának lehetőséget tudott biztosítani a pályán és, hogy csapata megmutatta: van tartása, hiszen a döntőbe jutásért vívott meccsen vert helyzetből felállva tudott nyerni.

A Bokor László-emléktorna végeredménye
1. Somogyjádi RSZSE
2. Zalaegerszegi Fiatalok
3. ZTE All-Star
4. Gyenesdiási Kinizsi SE

A vegyes-torna végeredménye
1. Zalaegerszeg vegyes A
2. Zrínyi Miklós Gimnázium
3. Zalaegerszeg vegyes B
4. Csány László Szakközépiskola

(forrás: zegtv.hu)

Címkék: röplabda zalaegerszeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr392489485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása