A női NB I alapszakaszának hatodik fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Szolnoki RK-SI hazai pályán nagyon simán, 3:0-ra nyert a Kalocsai SE ellen. A meccs képgalériája ide kattintva megtekinthető! Az eredménynek nagy jelentősége lehet a bennmaradásért folytatott harcban.

A derekával bajlódó Illésné Bordás Mónika vállalni tudta a játékot a hazaiaknál, így az összecsapás kezdetén a legerősebb szolnoki hatos futott ki a pályára. Az első játszmában határozott nyitásokkal megadta a találkozó alaphangját a házigazda, a fogadásban gyakran bizonytalankodó vendégek hamar jelentős hátrányba kerültek. A szolnokiak igyekezete a magabiztosan megnyert első szettet követően sem lankadt, így a folytatásban sem változott a meccs képe.

A hazaiak egységes csapatmunkával a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket, így öt vereség után újra megérezhették a győzelem ízét. A szolnoki hölgyek önbizalmára nagy szükség lesz a következő hetekben, hiszen az alapszakasz hajrájában kulcsfontosságú mérkőzések várnak az együttesre, legközelebb szombaton 11 órakor, a Palota-Böllhoff fővárosi otthonában.

Gulyás Ferenc, a Szolnok edzője: – Közepes színvonalú mérkőzésen magabiztosan hoztuk a kötelező győzelmet.

NB I, nők, alapszakasz, a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Szolnoki RK-SI – Kalocsai SE 3:0 (14, 14, 16)

Az állás 10 forduló után
1. Kaposvár 18 pont (27:14)
2. Miskolc 18 pont (28:15)
3. Újbuda 17 pont
4. Veszprém 15 pont
5. Eger 14 pont
6. Palota 13 pont
7. Szolnok 13 pont
8. Kalocsa 12 pont

(forrás: szoljon.hu)

Címkék: szolnok röplabda kalocsa

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr752485522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása