Szettet sem nyert Szlovákiában a Fino-Kaposvár férficsapata a Közép-európai Liga alapszakaszának kilencedik fordulójában. A magyar bajnok gyenge teljesítményt nyújtott, így bő egyórás küzdelem végén kénytelen volt elkönyvelni a 3-0-s vereséget a VK Chemes Humenné otthonában.

Már az első szettben kiderült, hogy ezúttal nem sok jóra számíthatnak a vendégek. A házigazda az első technikai szünetben 8:3-ra, a másodikban pedig már 16:9-re vezetett, és a somogyiak a folytatásban is csak tisztes távolból követték ellenfelüket. Schulcz ásznyitása és Kaszap remek áthúzása csak az eredmény kozmetikázására volt elég, a Humenné végül Jakubov ütésével 25:20-ra győzött (1:0).

A térfélcsere után sem változott a helyzet: a homonnai együttes kézbe vette az irányítást, és nem engedte magához igazán közel a kaposváriakat. A látogató 20:17-re még felzárkózott, de a bátortalan támadójáték és a sok hiba megpecsételte a csapat sorsát (25:18, 2:0).

A harmadik játékrész elején fej-fej mellett haladt a két együttes, az első technikai szünet után aztán megint elléptek a hazaiak. A Kaposvár 19:10 után még felzárkózott, és főleg Csoma Krisztián volt elemében, aki ebben a szettben már a széleken támadott elsősorban. A somogyi lendület csak 20:16-ig tartott, és ezzel el is lőtte minden puskaporát a vendégcsapat. A szlovákok Hrinak ütésével biztosították 25:19-es sikerüket, amivel 3:0-ra megnyerték a bő egyórás találkozót.

Közép-európai Liga, férfiak, alapszakasz, 9. forduló

VK Chemes Humenné (szlovák) – Fino-Kaposvár 3:0 (20, 18, 19)
Humenne, 500 néző. Játékvezetők: Lemek, Dudek (lengyelek)
Humenné: Sukochev, M. Hrinak, Kriz, Jakubov, R. Mizerak, Kasper. Csere: Vajda (liberó), Leskanics, Bil, Javorcik. Edző: Richard Vlkolinsky
Kaposvár: Kaszap, Bagics Balázs, Nagy J., Schulcz, Hoboth Á., Csoma. Csere: Dömötör (liberó), Gergye, Szabó A., ifj. Laszczik. Edző: Kántor Sándor

A meccs statisztikája ide kattintva megtekinthető!

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda közép európai liga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr362482382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása