A Hypo Tirol Innsbruck 3:1-re nyert hazai pályán a görög Panathinaikosz ellen a férfi Bajnokok Ligája F-csoportjának második fordulójában. Az osztrák csapat magyar játékosa, Mózer Zoltán végigjátszotta a meccset, nyolc pontot szerzett.

A találkozó nyerőembere a Tirol brazil légiósa, Paulo Victor Costa da Silva volt, akinek minden statisztikai mutatója parádés játékról és teljesítményről tanúskodik.

Eleinte becsúszott néhány bizonytalankodás a házigazda játékába, de Stefan Chrtiansky edző időt kért, játékosai megnyugodtak, és tulajdonképpen simán nyerték az első szettet (25:17). A Panathinaikosz Boyan Jordanov vezérletével szenzációsan röplabdázott a második szakaszban, és 18:11-re elhúzott. Az osztrákok tetemes hátrányban is keményen harcoltak, és felzárkóztak! A rendkívül izgalmas végjátékban a görögök zárták le a játszmát (30:32, 1:1).

Paulo da Silva remek teljesítményével és Toni Kankaanpää fontos pontjaival visszavette a játék irányítását a Hypo Tirol, és a harmadik, valamint a negyedik részben is 25:17-re nyert (3:1).

Stefan Chrtiansky, a Hypo Tirol edzője: – Nagyszerű játékot produkáltunk, és remek estét szereztünk a közönségünknek! Sajnálom, hogy a mai játékunkat nem látták még ennél is többen! Remekül játszott a csapat, Paulo da Silva volt a vezéregyéniség, és Toni Kankaanpää is megmutatta, mire képes! Nagyon fontos sikert értünk el!

Bajnokok Ligája, férfiak, F-csoport, 2. forduló
Hypo Tirol Innsbruck (osztrák) – Panathinaikosz (görög) 3:1 (17, –30, 17, 17)

A mérkőzés statisztikája ide kattintva megtekinthető!

A mérkőzés teljes felvétele ide kattintva megtekinthető!

A mérkőzés fotógalériája ide kattintva megtekinthető!

Az F-csoport állása 2 forduló után
1. Dinamo Moszkva 5 pont
2. Hypo Tirol Innsbruck 4 pont
3. Knack Randstad Roeselare 2 pont
4. Panathinaikosz 1 pont

Címkék: bajnokok ligája röplabda innsbruck hypo tirol mózer

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr72473833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása